Bevezetés

Bevezetés

 

 

Köszöntelek honlapomon!

A nevem Doree.  Február 27-én születtem, Szolnokon. A zene szeretete meghatározta eddigi életem, 13 évesen kezdtem el táncolni. Több helyen is felléptem kísérő táncosként. Nem volt nehéz , hiszen otthon részese voltam a zenének. Édesapámat kicsi gyerekkorom óta hallgattam, aki egy zenekarban volt dobos. Később elkezdtem énekelni, amit  azóta is nagyon szeretek, és ha lehetőségem van rá, akkor bárhol, bármikor szívesen szórakoztatom a nagyérdeműt!

2021-ben ismét rengeteg újdonság látható, hallható rólam. Például Nótár Mary új műsorában, a Dana-Domban cigányzenekar kíséretében énekeltem. Meglepően nehéz feladat volt, de azt hiszem, hogy sikerrel megléptem ezt a lépcsófokot is. De ebben az évben szeretnék rengeteg új dallal, és videóklipel kijönni, melyet nem csak a YouTube csatornámon láthattok, hanem a Muzsika Tv-ben is.

Számomra a legfontosabb, hogy a színpadon maximális erúbedobással tudjak mindig szórakoztatni. Műsorom ezért általában végig pörgős, impulzív, s a közönséget mindig bevonom, hiszen az egész rőluk szól.

Iratkozz fel Doree hírlevelére!

Minden jog fenntartva © 2015-2018 Doree Official Website | Honlapkészítés: 3B Média