Biográfia

Biográfia

Született: február 27
Csillagjegye: Halak
Testvérek: 1 fiútestvér
Lakhely: Szolnok
Kedvenc szín: Fekete és Fehér
Kedvenc étel: Mindenevő, de a pacal a kedvenc
Kedvenc ital: Whisky, pálinka
Amit nem szeret: Nincs ilyen
Kedvenc könyv: Szerelmes regények
Kedvenc film: Dirty Dancing, Szerelmünk lapjai
Kedvenc előadó: Sok van
Kedvenc színész, színésznő: Nicole Kidman, Patrick Swayze

13 éves koráig csak édesapja révén volt része életének a zene -, aki zenekarban dobolt -, de ekkor mér kezdte érdekelni a színpad világa. Majd édesapja zenekarában először csak táncolt, majd később énekelni kezdett. Ezután próbálkozott különböző alacsonyabb kategóriás tv műsorokban, ahova lehetősége nyílt, majd 2016-ban a Muzsika Tv Frédy Show című műsorába is kapott egy lehetőséget. Ebben a másorban figyelt fel rá mostani managere, Gabriello, aki egyben a dalai szerzője is lett. Természetesen, a régi kapcsolatok is maradtak, így Rácz Aladárra, “Alival”, és Szász M. Attilával sem váltak el útjai.

2016-ban feltűnt a Házibuli Attilával, szintén Muzsika Tv-s produkcióban, majd egyre többet szerepelt másutt is. Bár lojális maradt a Muzsika Tv-hez, az akkoriban még Suzy és Jollyként tevékenykedő sztárpár meghívására, egyre többet lépett fel a Zenebutik különböző műsoraiban is, mint pl a Wellness Buli Hétvége, Lesz ne mulass, Bakelit Fesztivál, Dalpresszó és sztár mulató. De meghívást kapott a Kedvenceink kedvencei című beszélgetős műsorba.

Számtalan dala kering a virtuális térben, s 2020-ban leforgatta első videoklipjét, melynek címe, Szeress úgy, mint rég… volt. De tervei között számtalan új dal és klip is szerepel, s nemcsak a mulatós vagy pop vizein evez, hanem egy merész húzással belekóstolt a hip-hop műfajba is.

A social médiában egyre több követőt tudhat magáénak, s dalai gyorsan közkedveltté válnak.

Szabadszájú, őszinte, de ugyanakkor nem hivalkodó előadó, aki szerénysége mellett mindig szeret újat és újat tanulni, hogy fejlődése ne álljon meg.

Ilyen mérföldkő volt számára az a felkérés, melyet Nótár Marytől, kedvenc előadójától kapott a Dana-Dom című műsorba, ahol hangjavító technikai segítség nélkül kellett minden előadónak énekelnie, cigányzenekar kíséretében.

S persze, még mindig nincs vége, hiszen 2021-ben is rengeteg kihívás vár még rá.

Minden jog fenntartva © 2015-2018 Doree Official Website | Honlapkészítés: 3B Média