Doree blog

Doree blog

Mint a mesében – Szép történetek Happy Enddel (Kiskegyed magazin)

Nincs hozzászólás Egyéb

Meguntuk a családi vitákat, már elszökni készültünk

Doree és Z. Péter története pont olyan, mint amilyenek a klasszikus mesék. Ugye tudják? – amelyek végén a jók elnyerik méltó jutalmukat, és boldogan élnek, míg meg nem halnak.

Közös meséjük nem indult könnyen, ugyanis Doree cigány származású, míg vőlegénye, Péter magyar. Családjaik nehezen fogadtál el a választásukat. A zenecsatornák fiatal, kedvelt előadójának egyre nagyobb a rajongótábora, dalai is egyre ismertebbek. Péter pedig egy volt azok közül, akik nézték a vonzó énekesnőt a színpadon.

Mindig bulizós típus voltam – meséli Péter -,a barátaimmal gyakran jártunk zenés rendezvényekre. Először csak a hangját hallottam. Aztán egyszer átverekedtem magam a színpadig. Nem tudtam levenni róla a szemem. Gyönyörű volt, tele energiával. Autogramot kértem tőle, de annyira zavarban voltam, hogy nem mertem a szemébe nézni.

Egyszer az unokatestvéremmel mentem szórakozni – veszi át a szót Doree. – A diszkóban ellopták a pénztárcámat. Bepánikoltam, hogyan jutok haza pénz nélkül?! Az unokatestvérem mpndta, hogy látott egy szolnoki srácot, megkérdezi, hazavinne-e minket. Miküzben ott álltam a pultnál, egyszer csak valaki befogta a szememet. “Na, ki vagyok?” – szólalt meg egy hang mögöttem. Meglepetésemben csak annyit mondtam, hogy ha befogod a szemem, akkor sosem fogom megtudni. Valójában nagyon zavarban voltam – folytatta nevetve Péter. Aztén végigbeszélgettük az egész hazautat. Mire Szolnokra értünk, már tudtam, hogy nekem csakis ő kell. Titokban elkezdtünk találkozgatni, nagyon vigyáznunk kellett, mert nem tudtuk, hogy a családjaink mit szólnak ehhez a kapcsolathoz. Aztán egyszer lebuktunk. Hamar kiderült, mit szólnak hozzánk: semmi jót.

Az én családom háziasszonyt szeretett volna mellém, és nem egy művészt, aki a fakanalat sem fogja meg, na és persze Doree roma származását is nehezen emésztették.

Nem volt egyszerű a helyzet nálunk sem – egészíti ki Péter mondandóját Doree. A szüleim féltettek Pétertől, aki nekik túlságosan jómódú volt és a tradicionális ellentétek nálunk is erősek voltak. Egy idő után, már szinda háborúba torkolló családi viták zajlottak körülöttünk. Ott tartottunk, hogy elszökünk otthonról. Talán ettől félve, a szülők kezdtek megpuhulni, végül mindkét oldalon megnyugodtak.

K.V.

Have your say

Minden jog fenntartva © 2015-2018 Doree Official Website | Honlapkészítés: 3B Média