Doree blog

Doree blog

20 kérdés (Star magazin)

Nincs hozzászólás Sajtó

A Star magazin tett fel nekem 20 kérdést, s most ti is megtudhattok sok mindent rólam. :)

 

 1. Mi volt a legszebb mondat, amit valaha mondtak neked? 

Ez a mondat meglepetésként hangzott el. Elénekeltem egy dalt, megkaptam életem első platinalemezét, majd igyekeztem le a színpadról, amikor a páromba botlottam. letérdelt, én elvörösödtem, és ezt mondta: Mivel két éve bearanyozod minden napomat, szeretnélek megkérni, hogy a hátra lévő életemben is tedd meg ezt, és jöjj hozzám feleségül.

 

 1. Ki segített a karriered elindításában?

A mostani managerem, Gabriello, aki egy tv műsor utómunkái közt hallotta meg a Besame mucho című dalt tőlem, s állítása szerint beleszeretett a hangomba. Azóta nem csak szakmai, hanem baráti viszony is van köztönk.

 

 1. Van olyan kollégád, akit csodálsz?

Sok van, de aki azt hiszem, aki a zenei előéletemre hatással volt, az Nótár Mary.

 

 1. Mit vettél legutóbb, és mennyibe került?

A koronavírus helyzet miatt most próbálok keveset költeni, de ruha volt, hiszen szeretnék új klipet forgatni a legújabb dalomra. A szet kb 25 ezer forint lehetett. 

 

 1. Tettél valaha olyat, amit megbántál?

Persze, ahogy mindenki. Amikor az ember vérnyomása az egekben, elhagyja a száját olyan mondat is, amit később megbán. És hát, én is emberből vagyok.

 

 1. Milyen számodra az ideális társ?

Erre egy szó a válasz: Peti, akinek igyekszem bearanyozni minden napját.

 

 1. Kit vágnál pofon a legszívesebben?

Azt hiszem, egy „kollégám” lenne az. Az új barátnője – gondolom féltékenységből, vagy csak pusztán butaságból – alaptalanul vádolt meg. Ő meg nem gondolkodott, csak hitt neki, s ezért tönkretette az eddigi jó munka és baráti kapcsolatunkat.

 

 1. Milyen számodra egy ideális este?

Erre egy régi Záray – Vámosi dallal lehet a legjobban válaszolni:
„Szép esténk lesz, ha egyszer megöregszünk, sosem veszekszünk, ülünk a kandallónál…”

 

 1. Van különleges ismertetőjegyed?

Talán a szám felett, a bal oldalon, a természetes szépségpötty.

 

 1. Mindig hűséges vagy egy kapcsolatban?

A hűség az alapja egy kapcsolatnak. Másképp nem érdemes belekezdeni sem. Rengeteg udvarló üzenetet kapok nap mint nap a közösségi oldalakon, de számomra a páromnak kimondott „igen” komoly jelentőséggel bír.

 

 1. Mi volt a legrosszabb, amit pletykáltak rólad?

Egyik volt, azt hiszem, rám mindig is féltékeny kollegám próbált meg azzal lejáratni, hogy „drogos k…a” vagyok. De mint mondtam, számomra a hűség alap feltétel, így ez az ősi szakma már alapból kilőve. S persze, machó férfiasságát is sérthette, hogy bár azt hangoztatta másoknak, oda vagyok érte, minden próbálozása ellenére, nem ért el eredményt. Ez bánthatta rendesen a hiúságát. Mindemellett sosem éltem semmiféle tudatmódosító szerrel, ahogy a jövőben sem fogok. (Ha a fellépések izgalmát csökkentő egy kupica pálinkát nem soroljuk mondjuk ide.)

 

 1. Milyen állatot tartasz vagy tartanál szívesen?

Én kutya párti vagyok, Azon belül a nagyobb testűek tetszenek, mint a Husky vagy az Akita Inu.

 

 1. Mi az, aminek nem tudsz ellenállni?

Nem tudok, de nagyon próbálok. Az az édesség. Azt hiszem, ez az a démon, amely képes kísérteni nap, mint nap. De azért legyőzőm, hiszen mostanában sokat diétázom, és sportolok. A kettő pedig együtt nem fér meg.

 

 1. Mondasz néha kegyes hazugságot?

Persze, és kell is. Sokszor vállalok jótékonysági fellépést is. És ilyenkor nekem kell az erőt sugároznom azoknak, akik elesettek, idősek, betegek vagy testi fogyatékkal élnek. Ilyenkor igyekszem lelket önteni beléjük a fellépés után.

 

 1. Mi a véleményed a házasságról?

Szent dolog. Amint vége ennek a pandémiás időszaknak, szeretnék egy hetedhét országra szóló lakodalmat, ha már megkérték a kezem. J

 

 1. Mi volt számodra a legnagyobb fizikai fájdalom?

Az autóbalesetem. Leröpültünk az útról egy csúszós kanyarba, Az autó totálkáros lett, én pedig rengeteg nagyobb zúzódást szereztem. Azt hiszem, az Isteni gondviselésen múlt, hogy…

 

 1. Jól tűröd a kritikát?

Most már igen, és nem csak a kritikát, hanem a rosszindulatú kommenteket is. Persze, ezt is meg kellett tanulni. De most már, ha olyan kritika ér, ami nem építő jellegű, hanem csak bántani akarnak, nem okoz álmatlan éjszakákat.

 

 1. Könnyen meg tudsz bocsátani?

Általában igen, persze függ attól is, hogy mit, és hányszor kellene megbocsátanom. Azért a végtelenségig nem megy.

 

 1. Vannak rosszakaróid?

Azt hiszem, a siker útjára léptem. Egyre többen szeretnek, és a dalaimat is. Ez automatikusan azzal jár, hogy az ellentábor is megnő. Sok az önmagával mit kezdeni nem tudó ember, aki azzal tölti az idejét, hogy másokat bosszant.

 

 1. Mi a legfőbb célod az életben?

A sikeres karrier mellett a boldog család. Mert az ember csak úgy lehet boldog, ha vannak körülötte olyan emberek, akik szeretik, támogatják, s ők a család.

Have your say

Minden jog fenntartva © 2015-2018 Doree Official Website | Honlapkészítés: 3B Média