Doree blog

Doree blog

Buli az idósek otthonában (Sztár Limonádé)

Nincs hozzászólás Sajtó

A koronavírus után éledező országban a zenészek, előadók még nem örülhetnek, hiszen a szórakoztatóipar ezen ágazata még nem kezdhette el a munkát. A zenészek vagy pánikolnak, vagy csendesen meghúzódnak otthonaikban, éppen úgy, ahogy a szépkorúak is, akiket az otthonokban szobáikhoz láncolt a járvány. 

Ezen akart változtatni Doree , a Zenebutik közkedvelt, és a Bakelit Fesztivált kiemelt énekesnője, aki úgy gondolta, hogy az idősek is megérdemelnek egy kis szórakozást, ezért úgy döntött, meglátogatja őket, és egy kis műsorral kedveskedik nekik, hogy az elmúlt hónapok viszontagságait, ha egy kis időre is, de feledtessék velük.

  • Ez az ötlet, amikor megfogalmazódott bennünk a manageremmel, segítséget kerestünk, aki felveszi a kapcsolatot az idősotthonok vezetőivel. Meglepetésünkre volt rá igény, már a csak a megvalósítás várattatott magára, – kezdte Doree. A lényege, hogy teljesen önkéntes alapon, és természetesen ingyenes járjuk az országot, az időseket szórakoztatva. Látva az örömöt a szemükben úgy érzem, bőven kárpótol minket az elmaradt rendezvényekért. S persze, hogy még a 99 éves hölgy is szinte táncra nem perdült, kimondhatatlan boldogsággal töltött el. Ebben partnerre talált még Kövesi Krisztián (Chris) személyében, aki boldogan vállalta Doree-val az idősek szórakoztatását.

Mindebből immáron egy sorozat alakult ki, így hétről hétre felkeresik az időseket, az ország különböző pontjain, amig a pénztárca bírja, hiszen ezeket a koncerteket saját pénzből finanszírozva adják.

Have your say

Minden jog fenntartva © 2015-2018 Doree Official Website | Honlapkészítés: 3B Média